Simple-Print.

uw printers in de hand

Misschien herkent u het wel. U heeft één document, maar de ene bladzijde moet in kleur afgedrukt worden, het voorblad op briefpapier etc. Allemaal individuele handelingen. Simple-Print vat deze handelingen in één actie samen.

Aan de hand van een invulscherm op uw computer kunt u aangeven in wat voor vaste definitie het document geprint moet worden. Als het document bijvoorbeeld een concept is, vinkt u ‘concept’ aan en het document wordt op blanco papier geprint met het woord concept als watermerk. Zo wordt een offerte bijvoorbeeld geprint met het voorblad op briefpapier en de rest op vervolgpapier. Dit hangt af van de instellingen. U hoeft dus niet meer elke printer apart een actie te geven en er kan gelijktijdig geprint worden zonder dat iemand moet wachten tot de ander klaar is met het printen op briefpapier.

Maar ook als u een document in een PDF-bestand wilt omzetten en deze vervolgens wilt versturen per e-mail. U kiest in het invulscherm voor ‘PDF & versturen via e-mail’ en het document wordt in een PDF-bestand veranderd en klaargezet voor verzending. Simple-Print zorgt ervoor dat het bestand behouden blijft in zijn originele versie.

Kortom, met Simple-Print wordt het veel gemakkelijker om uw gemaakte document van de juiste output te voorzien. Het voorkomt oponthoud voor u en uw collega’s.

Maak kennis met onze producten
We komen graag eens bij u langs om de voordelen van Simple-Print toe te lichten. U kunt ons mailen of bellen naar 0226-355590 voor aanvullende informatie of een vrijblijvende afspraak.