Simple-Merge.

maatwerk binnen correspondentie

Altijd weer informatie kopiëren en plakken of teksten overtypen. Met Simple-Merge is dit niet meer nodig. Simple-Merge haalt uit uw informatiebronnen de benodigde gegevens voor een bepaald project en verdeelt deze gegevens aan de hand van een invulscherm over verschillende instanties of contactpersonen. Op deze manier kunt u eenvoudig en snel documenten ontwikkelen met gedeeltelijk dezelfde informatie voor diverse instanties of contactpersonen.

Simple-Merge is dan ook uitermate geschikt voor projecten waar meerdere instanties bij betrokken zijn. Doordat zij veelal dezelfde informatie nodig hebben, kan de correspondentie in één handeling verzorgd worden. Aan de hand van een invulscherm kunt u precies aangeven wat u wel of niet in welk document wilt plaatsen. Net welke informatie voor een bepaalde contactpersoon of instantie belangrijk is. Simple-Merge koppelt vervolgens de gegevens die van toepassing zijn op de geselecteerde relatie. Maatwerk binnen standaardcorrespondentie dus. Dit gaat verder dan Simple-Docs waar het voornamelijk gaat om huisstijlbewaking door logo, marges etc. vast te stellen.

Een voorbeeld:
Een makelaar heeft bij de verkoop van een object te maken met verschillende relaties. Hij wil bijvoorbeeld een brief versturen naar de kopers en wil daarin de verkopers bij naam noemen. Daarnaast wil hij een nota sturen naar de notaris waarin hij naar de kopers, de verkopers en het object zelf wil verwijzen. De gegevens van dit object zijn door Simple-Merge verzameld en in een scherm opgenomen. De makelaar hoeft alleen aan te vinken wie welke informatie nodig heeft en de verschillende gegevens komen in de juiste correspondentie terecht.

Het is niet per se noodzakelijk dat gegevens uit een database komen. Gegevens die niet in een database zijn opgeslagen, maar wel regelmatig terugkeren in bepaalde documenten, kunnen worden verwerkt in het invulscherm. Het hangt er van af wat voor het document belangrijk is.

Maak kennis met Simple-Merge
We komen graag eens bij u langs om de voordelen van Simple-Merge toe te lichten. U kunt ons mailen of bellen naar 0226-355590 voor aanvullende informatie of een vrijblijvende afspraak.