Opdrachtgevers.

actief in verschillende branches

Sinds de oprichting van Resource in 1993 hebben wij ons gericht op de kantoorautomatisering voor het MKB. Onze oplossingen zijn gericht op de werkwijze van de klant. Automatisering draait vooral om gemak en het oplossen van het probleem. Kernbegrippen in onze oplossingen zijn: sneller, makkelijker en efficiënter. Dit met behoud van de bedrijfscultuur van de opdrachtgever.
 1. Notariaat
  Voor het notariaat heeft Resource een aantal specifieke tools ontwikkeld welke onder andere gebruikt worden bij Schut | van Os notarissen en Stouthart & Hilber notarissen .
 2. Marktonderzoek
  Ook KANTAR - voorheen (TNS) NIPO - maakt gebruik van door Resource ontwikkelde software voor het opmaken van rapporten en correspondentie.
 3. Zakelijke dienstverleners
  Ook Appel & Beers maakt regelmatig gebruik van de producten en diensten van Resource. Appel & Beers heeft gekozen voor een managed netwerkoplossing. Hierdoor zijn ze verzekerd van een betrouwbare infrastructuur met een dienstenpakket dat aansluit bij hun onderneming. Resource draagt de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en continuïteit van het netwerk en houdt alle maatschappijsoftware up-to-date.

 4. (semi)-Overheden
  In opdracht van een gerenomeerd communicatiebureau heeft Resource onder andere bij De Nederlandsche Bank, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de Belastingdienst op het gebied van huisstijlautomatisering projecten uitgevoerd. Onze huisstijlsoftware wordt dagelijks door duizenden mensen gebruikt.

  Samen met Management Systems heeft Resource de applicatie Begroten en Verantwoorden voor gemeentelijke en provinciale overheid ontwikkeld.
 5. Communicatieadviesbureaus
  Niet alléén als opdrachtgever maar ook als gebruiker is Total Design een belangrijke kracht achter de huisstijlsoftware van Resource. In samenwerking met de ontwerpers en communicatiedeskundigen worden er continu nieuwe huisstijlen ontwikkeld en uitgevoerd.

  Voor C&F Report - specialisten in corporate reporting - heeft Resource een managementreportingsysteem voor Continental Purchasing Automotive gerealiseerd.
 6. Productie
  Aviateur Banketbakkerijen maakt gebruik van het door Resource ontwikkelde Productie Management Systeem. Het basis systeem koppelt - en verrijkt - de ERP informatie (in dit geval MS Navision) en distribueert de opdrachten naar de verschillende productielocaties. Deze productiegegevens worden getoond op schermen aan de productielijn, waarbij tevens door de productiemedewerker registraties van controleopdrachten worden uitgevoerd. Deze registratiegegevens worden vervolgens weer verzameld in het basissysteem voor rapportage doeleinden.
  In het systeem zijn tevens modules opgenomen voor o.a. het maken van product ingrediënten declaraties, het berekenen van product kostprijzen, het aansturen van dooslabelprinters, etc.

  Voor Van Gerrevink - van afval naar grondstof - heeft Resource een koppeling ontwikkeld tussen de branchespecifieke applicatie Newton en AFAS Online - profit. Deze Profit Newton Integratie zorgt voor de synchronisatie van data tussen beide systemen via Profit Get- en Update-Connectoren. De Newton Paradox database is live gekoppeld met een SQL Server omgeving.
Zoals u leest kunnen wij veel voor u betekenen als het gaat om automatisering. Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!