Simple-nSecure.

veiligheid op het hoogste niveau

We weten het inmiddels allemaal: we moeten steeds meer maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat ons werk niet verloren gaat. Simple-nSecure maakt hier werk van. Van het buiten houden van virussen tot het beveiligen tegen inbraak van gegevens. Uniek is dat Simple-nSecure de beveiligingsomgeving op het werk beschikbaar stelt op welke computer dan ook.

Om uw automatiseringsomgeving te beveiligen, beginnen we bij het grootste risico: virussen. Virussen kopiëren zichzelf naar alle programma’s op de harde schijf. De schade kan zo hoog oplopen dat alle gegevens gewist worden. Wij zorgen ervoor dat dit scenario u niet overkomt. Met behulp van de juiste virusscanners en door deze up-to-date te houden, blijven virussen buiten de deur.

Toch blijft er een risico dat uw gegevens verloren gaan. Na een brand bijvoorbeeld. Daarom is een back-up en een restore van uw data uiterst belangrijk. Simple-nSecure zorgt voor een regelmatige back-up en restore zodat gegevens altijd bewaard blijven. Wat er ook gebeurt, u bent altijd voorbereid.

Dan blijft er nog een risico over: inbraak in het pand en/of uw bedrijfsgegevens. Door middel van bijvoorbeeld een alarm of toegansbeveiliging voor elke afdeling voorkomen wij inbraak in uw bedrijf. Maar ook voor inbraak in uw bedrijfsgegevens kunnen wij uw automatiseringsomgeving afschermen van de buitenwereld en inbraakpogingen voorkomen. Er zijn verschillende oplossingen om gegevens te beschermen en er voor te zorgen dat úw bedrijfsgegevens daadwerkelijk alleen in úw bezit blijven. Van deur tot computer; wij maken risico op diefstal miniem.

Spam is voor velen een grote irritatiebron. Uw inbox blijft maar vollopen met ongewenste e-mail en bovendien kunnen hierdoor onder andere virussen verspreidt worden. Met Simple-nSecure wordt uw inbox met rust gelaten. Ook daar zorgen wij voor.

Neem uw werk gerust mee naar huis
De optimaal veilige werkomgeving is op elke computer beschikbaar, mobiel en thuis. Doordat wij een koppeling maken met uw kantoornetwerk en uw computer thuis weet u zeker dat u veilig aan het werk kunt. Alle veiligheidsvoorzieningen op het werk worden automatisch aan welke computer dan ook verbonden. Hierdoor bevindt zich geen data buiten het pand en kunnen er geen virussen meegenomen worden van andere computers. Er staat niets meer in de weg om veilig het werk te verrichten.

Maak kennis met Simple-nSecure
We komen graag eens bij u langs om de voordelen van Simple-nSecure toe te lichten. U kunt ons mailen of bellen naar 0226-355590 voor aanvullende informatie of een vrijblijvende afspraak.